2018 NİSAN OKUL ZİYARETLERİMİZ

RABVE VAKFI “EĞİTİM İÇİN HER ŞEY” DEMEYE DEVAM EDİYOR

Rabve Vakfı “Eğitim İçin Her Şey” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şanlıurfa’da 95 okula ziyaret gerçekleştirdi. 12-13 Nisan tarihlerinde gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında ise Suruç Harmanalan Orta Okulu ve Sucuhan Şehit İsmail Alıcı İlk ve Orta Okullarının yemekhanesinin açılışı da yapıldı. Rabve Vakfı ; 5 yılda 250 okul ve 100.000 öğrenciye ulaşma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Rabve Vakfı “Eğitim İçin Her Şey” projesi kapsamında bugüne kadar Şanlıurfa’da 95 okula ziyaret gerçekleştirdi. 12-13 Nisan tarihlerinde Hilvan ve Suruç’taki 20 okulu ziyaret eden CPM Yazılım, Suruç Harmanalan Orta Okulu ve Sucuhan Şehit İsmail Alıcı İlk ve Orta Okulunun yemekhanesinin açılışını gerçekleştirdi.

“Eğitim İçin Her Şey” projesi kapsamında bugüne dek Şanlıurfa’da 3 ilçe, 63 köy ve 95 okula ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Recep Palamut; 

“Şanlıurfa’da ziyaret gerçekleştirdiğimiz 95 okulun yüzlerce pırıl pırıl öğrencisinin eğitimine katkıda bulunmak paha biçilmez bir mutluluk. Geçtiğimiz yıl 15.000 öğrenciye giyecek ve ayakkabı yardımında bulunduk ve yardımlarımız bu yıl da hız kesmeden devam ediyor. Dezavantajlı bölgelere desteklerimiz artarak devam ederken aynı zamanda yardımlarımızın sürdürülebilir bir modelde olmasına özen gösteriyoruz.”

- RECEP PALAMUT

Hilvan ve Suruç’ta ziyaret edilen 20 okul ile birlikte “Eğitim İçin Her Şey” projesi ile 5 yılda 250 okul ve 100.000 öğrenciye ulaşma hedefine bir adım daha yaklaştıklarının altını çizen  Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; “Zor şartlar altında yaşayan ve tek istekleri okullarına devam etmek olan çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla hayata geçirdiğimiz “Eğitim İçin Her Şey” projesi için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. İleride onların meslek sahibi olmalarında bir payımız olması hem kendileri hem de ülkemiz adına büyük bir gururdur.” dedi.

Fotoğraf

GALERİSİ