2017 KASIM OKUL ZİYARETLERİMİZ​

“EĞİTİM İÇİN HER ŞEY” PROJESİYLE 17 OKULA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ​

Rabve Vakfı ; “Eğitim İçin Her Şey” sosyal sorumluluk projesi kapsamında Şanlıurfa’da 17 okula daha ziyaret gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl yapılan ziyaret ile birlikte kıyafet ve kitap yardımında yaklaşık 45.000 öğrenciye ulaşıldı, su sorunu olan 25 okula su kuyusu açıldı.

Rabve Vakfı “Eğitim İçin Her Şey” projesi kapsamında Şanlıurfa’da 17 okula ziyaret gerçekleştirdi. 23-24 Kasım tarihlerinde 25 kişilik bir ekiple Siverek ve Suruç’taki okulları ziyaret eden Rabve Vakfı, yeniden binlerce öğrenciye kışlık mont ve bot ulaştırdı. 2016 yılında Şanlıurfa’ya gerçekleştirilen ilk ziyaret ile 10.000 öğrenciye kışlık mont ve bot ile 20.000 öğrenciye kitap yardımında bulunan Rabve Vakfı, ülkenin dört bir yanındaki çocukların eğitimine katkıda bulunmak amacıyla oluşturduğu sosyal sorumluluk projesi ile 5 yıl içerisinde 250 okul ve 100.000 öğrenciye ulaşması hedefliyor.

“Eğitim İçin Her Şey” projesi kapsamında bugüne dek Şanlıurfa’da 3 ilçe, 63 köy ve 91 okula ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen Recep Palamut;

“Şanlıurfa’da ziyaret gerçekleştirdiğimiz 17 okulun yüzlerce pırıl pırıl öğrencisinin eğitimine katkıda bulunmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Elimizdeki imkanlarla çocuklarımızın bu zorlu kış şartlarında hak ettikleri eğitimi almalarını istiyoruz. Bu yıl 15.000 öğrenciye giyecek ve ayakkabı yardımında bulunduk ve yardımlarımız devam ediyor. 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde su sorunu yaşanan bölgelerdeki 20 okula su kuyusu açtırarak çocukların hijyenik ortamda eğitim almalarını sağladık ve 2017 yılında da 5 okula su kuyusu açtırdık. Dezavantajlı bölgelere desteklerimiz artarak devam edecek. Aynı zamanda yardımlarımızın sürdürülebilir bir modelde olması için çaba harcıyoruz ”​​

- RECEP PALAMUT

Fotoğraf