Basında Biz

Berekete Vesile Olan Bayram

Bağışçılarımızın bize emanet ettiği yurtiçi kurbanları Adıyaman Gölbaşı’ndaki depremzedelerimize ulaştı. Depremzedelerimizin sofralarında kalplerimizi birleştirdik, umut olduk. Yurtdışı kurbanlarımız da yine İslami usullere uygun şekilde kesilerek Nijer bölgesinde ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıldı.

Daha Fazlası »

Şimdi Destek Olma Zamanı!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve yaklaşık 10 ili etkileyen yıkıcı depremin ilk gününden itibaren Rabve Vakfı olarak organize bir biçimde topladığımız yardımları bölgeye ulaştırma seferberliğinde bulunduk.

Işınlanmaya Hazır Mısınız?

Rabve Vakfı ve Palamut Group Yönetim Kurulu Başkanı Recep Palamut; Hilvan Gençlik Merkezi, Siverek Prof. Dr. Abdulkadir Karahan Fen Lisesi ve Viranşehir Fen Lisesi’nde “Işınlanmaya Hazır Mısın?” konseptli dijital dönüşüm ve sanal dünya hakkında konferanslar gerçekleştirdi.