Hakkımızda

İyilik serüvenimiz, Serpil öğretmenin çocuklara yardım çağrısı ile başladı. Önce tüm çalışanlarımızla çıktığımız bu yolda artık bağışçılarımız ve gönüllülerimiz ile birlikte yürüyoruz.

Palamut Holding’ in bir kuruluşu olarak ortaya çıkan Rabve Vakfı’nda gönüllülüğün de ötesinde büyük bir sorumluluk aldığımızın bilincindeyiz. Çünkü iyilik; bir gönül işi, anlık his olmaktan çıkıp, hayatınızın vazgeçilmezi, davranışlarınızın kaynağı oluyor. Sabah kalktığınızda etrafınıza gülümsemek, komşunuza selam vermek, dostlarınızın derdiyle dertlenmek, darda olanın yanında olmak, çare bulamadığında yüreği sızlamak, yanan yüreklere gözyaşı ile eşlik etmek, kısacası durumdan vazife çıkarabilmek hayat felsefeniz oluyor.

Eşit şartlarda eğitimin önündeki engelleri kaldırmak, okullarımızın tüm eksiklerini gidermek, öğretmenlerimizle el ele vermek, zor şartlarda büyüyen çocukların hayatlarını daha yaşanabilir kılmak gibi eğitimle ilgili pek çok hedefimiz, samimi niyetimiz ve gayretimiz var. “Eğitim için Her Şey” sözünü dilimizden hiç düşürmüyoruz.

İyilik fikirlerimiz, sosyal sorumluluk projelerimiz çok, gücümüz yettiğince ve sırası geldiğinde bir bir hayata geçireceğiz. Gelin, siz de Rabve Vakfı’nın iyilik serüvenine katılın. Elbirliğiyle gönülleri kazanalım, geleceğe umut olalım. Ülkemizin yoksulu, yetimi, öksüzü ve dünyanın çaresiziyle birlikte olalım. Kendiniz gelemeseniz bile sizin gönlünüzden gelenleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için biz seve seve gönüllüyüz.

Her bir iyilik adımıyla çok değişeceğinizi biliyoruz, bizim değiştiğimiz gibi…

Videoyu oynat
RABVE İLİM ve HİZMET VAKFI